faq

Waarom zou ik voor deze website kiezen?

Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijs. Dit is echter niet het enige, wij verlenen ook goede en snelle support. Vele artiesten, bedrijven, bloggers, journalisten en websites zijn u al voorgegaan in het gebruiken van onze diensten. Wij hebben veel ervaring, tot op heden hebben wij miljoenen Youtube views, Instagram volgers, Facebook likes, Twitter volgers en Soundcloud plays geleverd voor klanten uit heel Europa. Wij leveren onze dienste aan klanten verspreid over heel Europa, door deze grote hoeveelheid klanten kunnen wij onze dienste tegen de laagst mogelijke prijzen aanbieden. Ondanks onze vele klanten doen wij ons best om elke individuele klant tevreden te houden.Hoe kan het dat jullie prijzen zo laag zijn?

Social media promotie is wat we doen en waar we goed in zijn. Wij hebben onze methodes de afgelopen zes jaar verbeterd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze productie kosten worden relatief steeds lager dankzij onze groeiende klantenkring. Wij kunnen niet teveel in detail treden over onze methodes, vanwege concurrentie.Wat is de kwaliteit van de producten die jullie aanbieden?

De producten die we aanbieden zijn afkomstig van echte accounts. Voor de meeste producten gebruiken we internationale accounts, waaraan geen restricties opgelegd kunnen worden. We breiden ons assortiment steeds uit met meer gevarieerde producten, zoals views, likes en volgers uit uw eigen land. Als u een product graag zou willen zien in ons aanbod, staan wij natuurlijk open voor suggesties van klanten. Laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?

Om onze producten toe te voegen, hebben we van de pagina, waarvoor u promotie wilt bestellen, enkel de URL (link) nodig. Wij zullen nooit vragen om uw wachtwoord of toegang tot uw account. We zullen nooit klantgegevens delen met derden en we houden ons aan de Europese privacy wetten. Al onze medewerkers tekenen bovendien een geheimhoudingsverklaring.Hoe werkt het bestelproces?

Als u een product bij ons heeft besteld en de betaling heeft afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u heeft ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. In deze e-mail staat een link waarop u de voortgang van de bestelling kunt volgen en de factuur. Het product wordt vervolgens razendsnel toegevoegd aan uw pagina. Als u geen e-mail heeft ontvangen, worden de bestelde producten alsnog geleverd als u betaald heeft, binnen de levertijden die we vermelden op de website. Als u twijfelt of uw betaling goed is afgerond, kunt u altijd een ticket aanmaken.Wat is de levertijd van jullie producten?

Onze levertijd varieert per product dat we verkopen, maar normaliter ontvangt u het product binnen enkele dagen en hanteren wij een maximale levertijd van tien werkdagen. Als u bij ons bestelt, start de promotie direct of binnen enkele dagen na aankoop, terwijl de gehele bestelling binnen de maximale levertijd geleverd wordt. In de regel geldt dat kleine pakketten sneller geleverd worden dan grotere pakketten. Voor de exacte levertijden, zie onze productpagina's. Mocht u denken dat het te lang duurt voordat de promotie start of afgerond is, wacht dan de maximale levertijd af en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail vermeld staat.Op welke manier kan ik betalen?

Om de veiligheid van u als klant en onszelf te waarborgen, accepteren wij momenteel de volgende betaalmethodes:
- PayPal
- iDeal
- Bancontact / MisterCash
- Sofort Direct eBanking

Om onze klanten tegemoet te komen en producten bestellen makkelijker te maken, proberen wij zoveel mogelijk betaalmethodes te hanteren. Als u een betaalmethode mist in het bovenstaande rijtje waarvan u graag gebruik wilt maken, laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.Zijn er verder nog tips over promotie van mijn social media account of over hoe jullie producten te gebruiken?

Als u een campagne start om uw social media account of kanaal te versterken of een breder publiek te bereiken, raden wij aan de volgende tips op basis van onze ervaring en expertise ter harte te nemen. Als u zich aan deze tips houdt, verhoogt u de kans op een snellere en organische groei. Deze tips gelden in principe ongeacht welk social media platform u hanteert.

- Betrek uw publiek actief bij uw account of kanaal en zorg voor interactie.
- Lever content op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een foto of video per dag.
- Als u producten bij ons bestelt, zorg dan voor een natuurlijke verhouding, zoals bijvoorbeeld voor een Youtube kanaal 100 subscribers en 5.000 views en 250 likes voor een nieuwe video.
- Bestel producten zoals views, plays en likes bij ons direct na het uploaden van nieuwe content, zodat het lijkt alsof uw materiaal direct wordt opgenomen; daarnaast kunt u op reguliere basis uitbreiden, zoals bijvoorbeeld een pakket per foto of video per dag.
- Bestel producten zoals volgers en subscribers bij ons op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een pakket per account of kanaal per week.
- Overweeg naast uw huidige social media aanwezigheid uit te breiden naar andere platformen om een nog beter publiek te bereiken. Voor de grootste social media websites bieden wij producten aan, dus u kunt ook elders uw promotie starten bij ons.Wat gebeurt er als het bestelde product in de toekomst afneemt?

Meestal leveren wij van een product tot 10% meer dan het bestelde aantal. Dit heeft als doel om eventuele afname te anticiperen. Het kan voorkomen dat het aantal likes, views en volgers dat u heeft besteld afneemt in de toekomst. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken indien dit het geval is. Wij zullen uw product bijvullen als dit is gezakt tot 30 dagen na aankoop.voordelen


over ons

Stel, u bent op zoek naar een betrouwbare en resultaatgerichte aanbieder van populariteit op Social Media, echter lukt het maar niet om een geschikte aanbieder te vinden. Dit overkwam onze oprichters eind 2010, na vele uren zoeken hadden zij nog steeds niet de geschikte website gevonden voor Social Media promotie. Vele sites leverden niet de juiste producten, ondersteunden alleen buitenlandse betaalmethodes of zagen er onbetrouwbaar uit. Dit kon beter.

Enkele maanden later is onze website opgericht, met als doel klanten niet te laten betalen voor de hoeveelheid tijd die het kost om een pagina te promoten, maar op basis van een vantevoren vastgesteld resultaat: Het aantal likes, volgers, views of plays. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met promotie op Social Media en hebben meer dan 20.000 klanten geholpen met promotie op Social Media.


Veilig betalenDisclaimer:

soundcloudplayskopen.nl en Deranova B.V. Zijn op geen enkele wijze verbonden aan Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Soundcloud, Pinterest en andere derde partijen weergegeven op deze website.